BUSINESS EVENTS

Een meerwaarde voor iedere organisatie

NIETS IS LEUKER DAN LACHEN MET JE WERKGEVER, COLLEGA’S EN AL JE ZAKELIJKE RELATIES

Met humor heb je een bijzonder mooi middel in huis om mensen nog sneller te bereiken. Er ontstaat een ontlading dat een magisch gevoel geeft.
Het bedrijfsleven maakt steeds meer gebruik van humor. Een absolute meerwaarde voor iedere organisatie.
Er is o.a. bewezen dat humor ervoor zorgt dat mensen meer energie krijgen waardoor eindresultaten nog beter in zicht komen. En je leert ook je werkgever, collega’s en al je andere zakelijke relaties op een nog leukere manier beter kennen. Wij hebben al veel organisaties enthousiast mogen maken met onze shows.

Check de reviews van zeer tevreden opdrachtgevers
Comedy Events Logo Johan Cruijff Arena

JOHAN CRUIJFF ARENA

NEDERLAND
(NL)

“Was top! Goed geregeld”

Comedy Events Lowlands

LOWLANDS

BIDDINGHUIZEN
(FL)

“Comedy Events heeft ons nog nooit teleurgesteld en hij komt zijn afspraken altijd na. Tijdens de door hem georganiseerde comedyshows hangt er altijd een goede vibe.”

B_prorail

PRORAIL

NEDERLAND
(NL)

“Als afsluiting voor onze medewerkersbijeenkomst hebben we een comedyshow geboekt bij Comedyevents. De samenwerking in het voortraject was erg prettig en de wensen die we vooraf hebben aangegeven waren goed verwerkt in de show. Alles was goed geregeld en hebben flink gelachen”

Comedy Events Logo UWV

UWV

NEDERLAND
(NL)

“Fijn contact vooraf, alles was prima geregeld. Echt een aanrader!”

Comedy Events Logo Rijksoverheid

RIJKSOVERHEID

NEDERLAND
(NL)

“Complimenten! Het was erg goed geregeld en we hebben flink gelachen”

Comedy Events Logo Consumentenbond

CONSUMENTENBOND

NEDERLAND
(NL)

“Het was enorm leuk! Vooral die comedian uit onze eigen stad was het leukst. Erg tof!”

Comedy Events Logo Solar Edge

SOLAR
EDGE

NEDERLAND
(NL)

“Samenwerken met Comedy Events was erg fijn, Comedy Events is tot op de dag flexibel, behulpzaam en dacht graag met ons mee. Op naar een volgend gaaf event samen!”

B_gasunie


GASUNIE

NEDERLAND
(NL)

“De organisatie met Comedy Events is zeer prettig verlopen, Comedy Events heeft goed meegedacht om aan alle wensen te voldoen.
Desondanks de korte voorbereidingstijd van onze zijde is alles volgens planning verlopen en de comedians die Comedy Events heeft uitgezocht sloten goed aan bij de groep.
Dit alles heeft tot een zeer geslaagde comedyshow geleid!”

Comedy Events De Schelleboom

DE
SCHELLEBOOM

OOSTERHOUT
(NB)

“Inmiddels aantal keer zaken gedaan met Comedy Events: Open communicatie, nette prijzen en indien nodig … een stapje extra! Nog nooit teleurgesteld in comedyshows die bezoekers kregen voorgeschoteld.”

Comedy Events Den Durpsherd

BENELUX
THEATER

BERLICUM
(NB)

“Comedy Events combineert professionaliteit altijd samen met vakkundige visie, de bekende Brabantse gezelligheid en goede humor. Een aanwinst voor het theaterwereldje.”

Comedy Events Podium Nirwana

PODIUM
NIRWANA

DRONTEN
(FL)

“Sinds jaren boeken wij comedyshows. Een bijzonder fijne samenwerking die wij graag voortzetten. Het wordt je erg makkelijk gemaakt, geen omkijken naar! Shows zijn leuk, verrassend en erg goed ontvangen.”

Comedy Events Jong Gelre

JONG
GELRE

HERWIJNEN
(GL)

“Al meerdere jaren een super fijne samenwerking met Comedy Events. voor onze cabaretavonden van Jong Gelre. Altijd duidelijk in afspraken, en natuurlijk altijd lachen. Wij willen geen ander meer!”

Comedy Events Fort Lunet

FORT
LUNET

RAAMSDONKSVEER
(NB)

“Waar kennis over goede comedians vaak achterblijft. Vervult Comedy Events naadloos gat tussen vraag/aanbod. Een gepassioneerd cabaretier, zowel op als achter het podium een fijne partner die zijn vak verstaat!”

Comedy Events Logo Lead2Lead

NETWERK
LEAD2LEAD

BREDA
(NB)

“Goede communicatie, duidelijke afspraken, grappige performance!”

Comedy Events Logo P79


P79

‘S-HERTOGENBOSCH
(NB)

“Comedy Events brengt als geen ander dynamiek in comedyshows: gearriveerde comedians alsook beginnend. Dat maakt de line-up altijd spannend en betaalbaar. Uiterst transparante en plezierige samenwerking!”

Wij hebben partnerships met o.a.
UWV | LOWLANDS | RIJKSOVERHEID | CONSUMENTENBOND | FORT LUNET | PODIUM NIRWANA | DE SCHELLEBOOM | DEN DURPSHERD | BRANDWEER VENLO | JONG GELRE | LOWLANDS | NETWERK LEAD2LEAD | P79 | en vele anderen