COMEDYSHOWS

Met bekende topcomedians

WIJ VERZORGEN COMEDYSHOWS IN IEDERE DENKBARE VORM

Wij verzorgen comedyshows in iedere denkbare vorm. Van shows met beginnende en prijswinnende talenten tot aan professionals die bekend zijn van onder meer De Lama’s, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA, Comedy Central, Lowlands, RTL en SBS. Een echte Master of Ceremonies maakt de show nog completer en kondigt op kundige wijze alle comedians aan.

Tijdens de show zal er ook veel interactie zijn met het publiek. Met veel improvisatievermogen weten de comedians daar meteen een goede grap of een komisch verhaal van te maken.

Zelfs de duur van de show maken wij altijd bespreekbaar. Of het nu om 15 minuten gaat of een compleet avondvullend programma. Wij kunnen voor iedereen alles realistisch maken.

Check de reviews van topcomedians
Comedy Events Jorgen Raymann

Jörgen
Raymann

COMEDY CENTRAL,
RAYMANN IS LAAT

“Het was top!”

Comedy Events Steven Brunswijk

Steven
Brunswijk

COMEDY CENTRAL,
RANKING THE STARS

“De sfeer tijdens de comedyshows is altijd goed, organisatie zit goed in elkaar. Mede daardoor is het altijd leuk om via Comedy Events te spelen.”

Comedy Events Arie Koomen

Arie
Koomen

DE LAMA’S,
ARIE & SILVESTER

“Optreden via de organisatie van Comedy Events? Gewoon! … zoals het hoort!”

Comedy Events Tom Sligting

Tom
Sligting

RAYMANN IS LAAT,
THE COMEDY FACTORY

“Aan alles is gedacht. Avondje Comedy lijkt simpel maar aspecten als zaalsetting en licht/geluid zijn essentieel, basis voor een onvergetelijke avond, Comedy Events begrijpt dat!”

Comedy Events Johan van Gulik

Johan
van Gulik

JENSEN!,
THE COMEDY FACTORY

“Zijn shows zijn altijd picobello in orde! Er is goed nagedacht over variatie in professionals en nieuw talent. Veelal door hem zelf vol overgave gepresenteerd.”

Comedy Events Riza Tisserand

Riza
Tisserand

BNN/VARA,
VERONICA

“Werken met Comedy Events is altijd een klein feestje. Op bijzondere locaties worden toffe events gehouden voor leuke mensen die heel veel zin hebben om te lachen.”

Comedy Events Roel C. Verburg

Roel C.
Verburg

BNN/VARA,
VERONICA

“Altijd bijzonder prettig samenwerken met Comedy Events: kennis van zaken, goede shows, heldere communicatie en geregeld tot in de puntjes dat alles aanwezig is.”

Comedy Events Chris van der Ende

Chris
van der Ende

THE COMEDY FACTORY,
RAYMANN IS LAAT

“Hele nette en mooie avonden. Altijd goed geregeld”

Comedians bekend van
De Lama's | Raymann is Laat | The Comedy Factory | BNN/VARA | Comedy Central | RTL | SBS