REVIEWS

Wat zeg je daarvan?

Comedy Events

We krijgen regelmatig een reactie terug na een optreden.
Hieronder staan een aantal reacties die we hebben mogen ontvangen.

5/5
JOHAN CRUIJFF ARENA
NEDERLAND (NL)

“Was top! Goed geregeld”

LOWLANDS
BIDDINGHUIZEN (FL)

“Comedy Events heeft ons nog nooit teleurgesteld en hij komt zijn afspraken altijd na. Tijdens de door hem georganiseerde comedyshows hangt er altijd een goede vibe.”

PRORAIL
NEDERLAND (NL)

“Als afsluiting voor onze medewerkersbijeenkomst hebben we een comedyshow geboekt bij Comedyevents. De samenwerking in het voortraject was erg prettig en de wensen die we vooraf hebben aangegeven waren goed verwerkt in de show. Alles was goed geregeld en hebben flink gelachen”

UWV
NEDERLAND (NL)

“Fijn contact vooraf, alles was prima geregeld. Echt een aanrader!”

RIJKSOVERHEID
NEDERLAND (NL)

“Complimenten! Het was erg goed geregeld en we hebben flink gelachen”

CONSUMENTENBOND
NEDERLAND (NL)

“Het was enorm leuk! Vooral die comedian uit onze eigen stad was het leukst. Erg tof!”

SOLAR EDGE
NEDERLAND (NL)

“Samenwerken met Comedy Events was erg fijn, Comedy Events is tot op de dag flexibel, behulpzaam en dacht graag met ons mee. Op naar een volgend gaaf event samen!”

GASUNIE
NEDERLAND (NL)

“De organisatie met Comedy Events is zeer prettig verlopen, Comedy Events heeft goed meegedacht om aan alle wensen te voldoen.
Desondanks de korte voorbereidingstijd van onze zijde is alles volgens planning verlopen en de comedians die Comedy Events heeft uitgezocht sloten goed aan bij de groep.
Dit alles heeft tot een zeer geslaagde comedyshow geleid!”

DE SCHELLEBOOM
OOSTERHOUT (NB)

“Inmiddels aantal keer zaken gedaan met Comedy Events: Open communicatie, nette prijzen en indien nodig … een stapje extra! Nog nooit teleurgesteld in comedyshows die bezoekers kregen voorgeschoteld.”

BENELUX THEATER
BERLICUM (NB)

“Comedy Events combineert professionaliteit altijd samen met vakkundige visie, de bekende Brabantse gezelligheid en goede humor. Een aanwinst voor het theaterwereldje.”

PODIUM NIRWANA
DRONTEN (FL)

“Sinds jaren boeken wij comedyshows. Een bijzonder fijne samenwerking die wij graag voortzetten. Het wordt je erg makkelijk gemaakt, geen omkijken naar! Shows zijn leuk, verrassend en erg goed ontvangen.”

JONG GELRE
HERWIJNEN (GL)

“Al meerdere jaren een super fijne samenwerking met Comedy Events. voor onze cabaretavonden van Jong Gelre. Altijd duidelijk in afspraken, en natuurlijk altijd lachen. Wij willen geen ander meer!”

FORT LUNET
RAAMSDONKSVEER (NB)

“Waar kennis over goede comedians vaak achterblijft. Vervult Comedy Events naadloos gat tussen vraag/aanbod. Een gepassioneerd cabaretier, zowel op als achter het podium een fijne partner die zijn vak verstaat!”

NETWERK LEAD2LEAD
BREDA (NB)

“Goede communicatie, duidelijke afspraken, grappige performance!”

P79
'S-HERTOGENBOSCH (NB)

“Comedy Events brengt als geen ander dynamiek in comedyshows: gearriveerde comedians alsook beginnend. Dat maakt de line-up altijd spannend en betaalbaar. Uiterst transparante en plezierige samenwerking!”

Staat uw naam hierboven binnenkort ook vermeld?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
info@comedyevents.nl