WORKSHOPS / TRAININGEN

COMEDY EVENTS
Comedy Events Workshops cursus

WORKSHOP "HUMOR"

Hoe leuk is het om tijdens deze workshop te ontdekken wat de meerwaarde is van echte humor? Superspannend!! Maar ook enorm leuk en leerzaam om te doen.  Je leert alle basisregels van een professionele stand-up comedian.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Mag je wel eens spreken voor een groep mensen en wil je meer humor verwerken in je presentatie of performance? Wil je meer teambuilding creëren of wil je weten hoe het is om een echte stand-up comedian te zijn? Wij verzorgen workshops voor ieder eindresultaat.

Als deelnemer mag je diverse keren een opdracht uitvoeren voor de groep. De ene keer sta je met meerdere mensen een improvisatie opdracht uit te voeren en de andere keer vertel jij jouw meest gênante moment ooit. Alle situaties zorgen voor enorme lachsalvo’s.

Het einddoel van deze workshop is dat je enorm hebt genoten en gelachen om alle verhalen en meest bizarre situaties. En daarnaast creëer je ook zelfvertrouwen, je leert de deelnemers op een andere manier beter kennen en je krijgt erg veel positieve energie. Out of the Box gaan op een zeer leuke manier.

Wat zijn de valkuilen van het vak en hoe ga je hiermee om? Hoe ontwikkel jij jouw improvisatievermogen?

En hoe creëer jij jouw geheel eigen stijl? Want dat maakt jou nog meer authentiek.

We gaan intensief met elkaar aan het werk. En we geven elkaar nog meer positieve energie.

BEN JE MET EEN GROTERE GROEP?

Wil je genieten van een workshop en ben je met een grotere groep? Geen probleem! Wij denken graag in oplossingen en willen iedereen de juiste aandacht geven. Op basis van het aantal mensen weten wij precies hoeveel humorcoaches we kunnen inschakelen.

Om het beste resultaat te creëren raden wij je aan om kleinere groepen te maken van maximaal 15-20 personen.

Iedere groep heeft een eigen humorcoach en geniet van 1,5 uur workshop in een eigen ruimte. Na de workshop komt iedereen weer samen en gaan we allen genieten van een te gekke eindshow. Met optredens van echte stand-up comedians. Deze eindshow duurt meestal 30 tot 45 minuten.

BONUSMATERIAAL

Als bonus bieden wij iedereen het theoretische gedeelte aan met veel uitleg over het vak stand-up comedy, zodat je alles nog eens rustig mag nalezen en jij jouw eigen grappen en komische verhalen mag schrijven. Loop je ergens tegen aan of kom je er echt niet uit?

Geen probleem. Ook na de workshop staan wij voor je klaar om je de nodige feedback te geven.

Onze workshops en trainingen zijn erg functioneel voor zowel bedrijven als particulieren.

Enkele reviews:

B_universiteitUtrecht

Universiteit Utrecht

“Wij vonden het erg geslaagd. Een zeer prettige samenwerking”

B_tactus

Tactus Verslavingszorg

“De communicatie en samenwerking met Comedy Events was erg prettig. Veel kennis en enorm veel enthousiasme. We hebben genoten!”

B_aram

Aram Group

“We hebben erg gelachen tijdens ons teamuitje”

Maartje Mikx

( Opkomend Comedytalent )

“Een echte aanrader!”

Rewien Dalloesingh

( Opkomend Comedytalent )

“Comedy Events geeft mij erg veel vertrouwen”