Search Console:

Workshops / Trainingen

COMEDY EVENTS
Comedy Events Workshops

WIL JIJ ALLE BASISTECHNIEKEN LEREN EN SCOREN MET HUMOR?

Naast alle shows bieden wij ook diverse workshops/trainingen aan. Hoe maak je het beste gebruik van humor? Hoe weet je het publiek te raken met je verhaal? Wat zijn de do’s en don’ts?
Het is niet alleen erg leuk om te doen. Het gaat ook vooral om te leren spreken in het moment en de meerwaarde die je brengt als je gebruik maakt van humor. Daarnaast leer je ook je eigen stijl ontwikkelen, je creëert zelfvertrouwen door voor een groep te spreken. Vooral voor het bedrijfsleven is deze workshop erg functioneel. Deze workshop zal onder leiding zijn van een professionele stand-up comedian/cabaretier.

Wij bieden onze workshops/trainingen aan in diverse pakketten. In 2 uur leer je alle basistechnieken van het vak en mag je zelf ervaren hoe het is om voor een groep mensen te performen. Een echte fun-gedeelte en vooral ook erg leerzaam.

Wil je meer persoonlijke coaching en heb je echte ambities om alle technieken te gebruiken? Binnen een dagdeel nemen we alle onderdelen in behandeling en sta jij binnenkort te scoren als spreker of als stand-up comedian. Een dagdeel is totaal 4 uur workshop/training.

Onze workshops en trainingen zijn erg functioneel voor zowel bedrijven als particulieren.

Enkele reviews:

Rewien Dalloesingh

“Comedy Events geeft mij erg veel vertrouwen”

Maartje Mikx

“Een echte aanrader!”

Aram Group

“We hebben erg gelachen tijdens ons teamuitje”